Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Instal·lacions Camps gespa artificial

Camps gespa artificial

Els camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou han estat construïts seguint les tècniques més innovadores i avantguardistes del mercat.

Camp de gespa artificial Els 2 camps de gespa artificial han estat dissenyats per aconseguir un terreny que minimitzi les càrregues dels futbolistes, i perquè el comportament de la pilota sigui uniforme en tota la superfície i idèntic al comportament sobre gespa natural.

Per poder aconseguir això, la gespa sintètica triada està formada per les fibres més resistents del mercat i les que millor responen quan el futbolista o la pilota interaccionen sobre elles. Gràcies a la increïble suavitat d'aquestes fibres, els jugadors no patiran cremades quan caiguin o llisquin per la gespa.

Gespa artificial

El drenatge executat a les instal·lacions de gespa artificial també està dissenyat perquè l'aigua es filtri amb molta velocitat. El sistema està construït sobre una capa de terres i graves que també incorporen una xarxa molt densa de micro-rases i micro-tubs. Això permet al futbolista desenvolupar un joc ràpid i àgil encara que estigui plovent durant el partit o entrenament.

Els camps estan equipats amb porteries de futbol 11 fixes, i porteries de futbol 7 (4 per tenir dos camps de 7 cada 1 de futbol 11) plegables, totes elles homologades per la UEFA i la FIFA. Disposem també de porteries mòbils per a cada camp, que hauran de ser sol·licitades a Direcció amb antelació.

Els 2 camps de gespa artificial disposen de torres amb llum artificial, la qual cosa permet desenvolupar la pràctica de futbol nocturna.

Tots els equips i materials utilitzats en la construcció dels camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou estan homologats per la Federació Espanyola de Futbol, dins de les normatives de la FIFA i així mateix, dins de les normatives de fabricació i ús vigents en la Comunitat Europea CEE.

PSF GREEN COMPANY ha estat l'empresa responsable del disseny i la construcció de tots els camps de futbol del complex, tant els d'herba natural com els d'herba artificial.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo