Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Instal·lacions Camps gespa natural

Camps gespa natural

El disseny dels camps de futbol de gespa natural del Complex Esportiu Futbol Salou inclou un drenatge d’alta eficiència executat mitjançant una tècnica especial: la distribució d'unes micro-rases i la circulació de l'aigua per uns micro-tubs, juntament amb el farciment de materials especials. Això permet que l'aigua es filtri amb molta velocitat, responent així a pluges molt fortes i intenses.

Complex Esportiu Futbol Salou

Gràcies a aquesta habilitat de drenar ràpidament l'aigua, els jugadors podran practicar un futbol ràpid i sense perill de patir lesions, encara que la climatologia sigui adversa.

A més, les gespes escollides per a la plantació pertanyen a espècies que estan altament adaptades al clima mediterrani. Per exemple, tenen la capacitat de resistir les altes temperatures d'estiu i poden afrontar períodes de sequera sense que això els perjudiqui massa. Esmentar també, que el tipus de fulla d'aquestes gespes no és molt gruixuda i això facilita que l'esportista pugui desenvolupar el seu joc amb soltesa i agilitat.

Gespa natural

Els camps estan equipats amb porteries de futbol 11 fixes, i porteries de futbol 7 (4 per tenir dos camps de 7 cada 1 de futbol 11) plegables, totes elles homologades per la UEFA i la FIFA. Disposem també de porteries mòbils per a cada camp, que hauran de ser sol.licitades a Direcció amb antelació.

Tots els equips i materials utilitzats en la construcció dels camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou estan homologats per la Federació Espanyola de Futbol, dins de les normatives de la FIFA i així mateix, dins de les normatives de fabricació i ús vigents en la Comunitat Europea CEE.

PSF GREEN COMPANY ha estat l'empresa responsable del disseny i la construcció de tots les camps de futbol de les nostres instal.lacions esportives, tant els d'herba natural com els d'herba artificial.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo