Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Qui som Història

Història

La història del Complex Esportiu Futbol Salou està directament relacionada amb la del Camping Resort Sangulí Salou i Cambrils Park Resort, doncs l'empresa promotora (Marsopa SL) pertany al mateix grup empresarial familiar.

El projecte va ser presentat a Fitur, a Madrid, el passat hivern 2011, i va tenir la seva obertura al Maig del 2012.

El projecte es divideix en  2 fases sobre una superfície de 16 hectàrees, de les quals 10 s'han habilitat en la primera fase per a la construcció de  6 camps de futbol, (4 gespa natural i 2 artificial) i els edificis de serveis (vestidors, aules, cafeteria, etc). En la segona fase es construiran 6 camps de futbol més, així com espais per a la pràctica d'altres esports com rugbi, cricket, hoquei sobre herba.

La iniciativa de crear un complex esportiu neix de la detecció d'un mercat emergent, sobretot en països on els hiverns són molt rigorosos, amb una incipient demanda d'equipaments esportius que els permetin la pràctica del futbol durant l'hivern. La inexistent oferta d'aquest tipus de producte / instal·lació de futbol en el territori català, i escàs o gairebé inexistent a nivell nacional, van fer que el projecte fos cobrant cada vegada més força, i que d'una primera idea es desenvolupés tota una realitat.

Aprofitant la conjuntura i propera disponibilitat (a 5 minuts) de 2 resort exclusius amb totes les comoditats, com són Camping Resort Sangulí Salou i Cambrils Park Resort, vam decidir sumar sinergies i llançar a aquest nou projecte.

 

Villa Paradise Caribbean Port

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo