Tel. +34 977 38 90 00
Seleccions europees de futbol es troben a Salou
Navegació
Esteu aquí: Inici Qui som Notícies Seleccions europees de futbol es troben a Salou

Seleccions europees de futbol es troben a Salou

El Complex Esportiu Futbol Salou, acull els entrenaments de les seleccions de la República Txeca, Alemanya, Irlanda i Holanda.

Els camps del CE Futbol Salou seran l’escenari dels entrenaments de diverses seleccions nacionals de diferents països europeus. Els equips de les categories U18 Czech Republic, Ireland, Netherland, Germany i U19 Germany, aquest any han decidit trobar-se a Salou per aprofitar els seus stages i disputar diferents amistosos entre ells. Les instal·lacions del CE Futbol Salou els permet poder entrenar en tres tipus de gespa diferents (natural, artificial i híbrida) i així poder perfeccionar les seves tècniques. Les seleccions de la categoria U18 aprofiten la parada de les competicions per preparar la pròxima temporada. Pel que fa a la categoria alemanya U19 es prepara per a la competició d’Elite Round que s’inicia al març, abans de la Champions U19.

 

Els equips centren l’activitat dels pròxims dies en diferents sessions d’entrenaments amb el seu staff tècnic. Els aficionats que els vulguin veure en acció ho podran fer en 4 partits que disputaran a portes obertes. Els horaris dels partits amistosos són els següents:

 

11 de novembre 17 h, Netherland U18 VS Ireland U18

13 de novembre 13 h, Germany U18 VS Ireland U18

13 de novembre 15.30 h, Czech Republic U18 VS Germany U19

14 de novembre 14 h, Germany U18 VS Netherlands U18


Les instal·lacions del CE Futbol Salou han esdevingut punt de trobada d’equips professionals i seleccions nacionals d’alt interès, en els darrers anys. Les instal·lacions i el clima temperat de la zona són els principals reclams dels jugadors, on veuen una garantia a la pràctica del futbol al més alt nivell.

 

Dues d’aquestes seleccions, en concret l’alemanya i la txeca, han triat les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village per completar el seu stage. El resort proper al CE Futbol Salou pertany al mateix grup d’empreses.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo