Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Qui som

Presentació

El Complex Esportiu Futbol Salou és un conjunt d'instal·lacions per a la pràctica de futbol de referència del nostre territori.

Un complex d'instal·lacions de futbol per llogar que compta amb camps de futbol de gespa natural, artificial i híbrida: 8 camps de futbol 11 o 16 camps de futbol 7, aules de formació, sales de reunions, cafeteria i possibilitats d'allotjament.

Presentació

Les nostres instal·lacions, amb el valor afegit dels nostres tècnics, tots ells llicenciats i entrenadors nacionals de futbol, ens permeten oferir qualsevol tipus de programes i activitats relacionades amb el futbol:

Si el que desitja és el lloguer de les instal·lacions esportives, ja sigui un camp de futbol 11 o 7 d'herba natural, o diversos camps, aules o qualsevol combinació que necessiti, estem a la seva disposició. Fins i tot si ho desitja, pot llogar el complex en la seva totalitat.

Presentació

En el Complex Esportiu Futbol Salou oferim al públic amant del futbol i de la seva pràctica, una gran varietat de possibilitats:

Per ubicació: a 100 Kms de Barcelona, al terme municipal de Salou (Tarragona). El fet de disposar de tot un complex d'instal·lacions per a la pràctica de futbol a prop de Barcelona, i del seu aeroport internacional, així com de l'aeroport de Reus (a 10 minuts), l'estació del tren d'alta velocitat AVE (Estació Camp de Tarragona a 20 km) i accessos directes per carretera (A7 i AP7) ens situen en un enclavament estratègic i privilegiat dins de la geografia espanyola i europea.

SionReus.jpg

Per clima: La Costa Daurada ens ofereix una temperatura i climatologia privilegiades durant tot l'any, amb uns hiverns molt suaus amb temperatures mínimes que oscil·len entre 5 º / 10 º i màximes de 15 º, ideal per a la pràctica del futbol a l'aire lliure i per a poder entrenar matí i tarda.

Possibilitats d'allotjament: Totes aquestes magnífiques instal·lacions per a la pràctica de futbol són a 5 minuts a peu de Cambrils Park Resort, un Bungalow Park de 5 estrelles, i del càmping resort de luxe Resort Sangulí Salou. Ambdós establiments ofereixen allotjaments exclusius de primeríssima qualitat i totalment equipats amb tot el necessari durant la seva estada. Però, a més, a 5 minuts amb autobús es troba una de les millors i més diverses zones hoteleres de la Costa Mediterrània.

Esperem que la nostra àmplia oferta per a la pràctica i gaudi del futbol satisfaci les seves necessitats. El nostre equip tècnic està a la seva disposició.

Contacti sense compromís i expliqui'ns les seves necessitats.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo