Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Reserves Partit Puntual

Partit Puntual

Si us plau, ompliu el formulari amb les dades, tipus de camp i altres necessitats.

Una vegada feta la vostra petició, en 24h us comunicarem si hi ha o no disponibilitat de camp. Quan hagueu rebut la confirmació, haureu de fer el pagament al número de compte que se us donarà.

Caldrà portar a la instal·lació: el resguard del pagament juntament amb un DNI i deixar-ho al responsable de les instal·lacions, que us obrirà els vestidors i comprovarà que tot està correcte. Al finalitzar la sessió, el responsable de les instal·lacions us retornarà el DNI una vegada comprovat que tot està correcte.

Els camps marcats amb són obligatoris.

Dades personals
Tipus de camp
Altres
IMPORTANT: En tot moment els usuaris hauran de respectar les instruccions de les instal·lacions: Les pròpies de cada tipus de gespa (veure panell informatiu a l'entrar al camp corresponent) i les pròpies del recinte. Els responsables de la instal·lació, podran cancel·lar la reserva per qüestions meteorològiques, o per altres raons. Es retornant els diners. Els responsables de la instal·lació tindran dret d’admissió sempre que no es respectin les normes del camp o de la pròpia instal·lació. SI LA RESERVA ES REALITZA EN UN TEMPS INFERIOR A 24H, ES PODRÀ PAGAR EN EFECTIU A LA MATEIXA INSTAL·LACIÓ, PERÒ NO PODEM GARANTIR DISPONIBILITAT. /// AVISO LEGAL - TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES - CONDICIONES Aceptar las condiciones legales implica su consentimiento expreso para que se le envíe información de nuestros productos y servicios y para que sus datos personales sean incluidos en un fichero propiedad de Futbol Salou con la finalidad de mantener comunicaciones comerciales con usted. Para ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición con respecto a los datos personales incluidos en los ficheros, deberá hacerlo por escrito a la siguiente dirección: info@futbolsalou.com
Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo