Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Situació

Situació

Ciutats com Barcelona (a una hora), Tarragona (a uns 10 km), Reus o els pobles de Cambrils i Salou ofereixen infinites possibilitats d'oci i culturals per als participants en esdeveniments esportius del Complex Esportiu Futbol Salou.

Sagrada Familia Camp Nou

Barcelona amb el FC Barcelona i el seu emblemàtic Camp Nou, que ofereix visites guiades i disposa d'un Museu i àrea multimèdia, així com la ciutat esportiva Joan Gamper, són uns dels majors atractius per als amants del futbol de qualitat. A més de la vasta oferta cultural d'oci i gastronòmica que ha fet de la capital catalana centre neuràlgic del turisme europeu.

Sense anar-nos més lluny, tenim la mateixa Costa Daurada i la província de Tarragona que enamoren amb les seves platges i pobles plens de vida i color.

Cambrils, vila marinera i gastronòmica per excel · lència és molt més que una destinació turística de sol i platja. Salou sorprèn gratament al visitant de la platja, port, el seu passeig marítim, i sobretot la seva oferta d'oci (Aquapark, paintball, tirolines, karting, etc). Tarragona capital actualment reconeguda com Patrimoni de la Humanitat és una ciutat que acull el visitant amb tota la seva història romana, la catedral, l'amfiteatre romà i una àmplia oferta de museus. Reus, ciutat natal de Gaudí, amb la seva arquitectura modernista i la seva zona de botigues.

PortAventura

PortAventura, a escassos 3 km del Complex Esportiu Futbol Salou, és un altre dels grans atractius per als que volen emocions fortes, i passar un dia d'aventura i diversió.

El complex i les instal·lacions esportives del Complex Esportiu Futbol Salou es troben en un enclavament estratègic de comunicacions el que fa que el seu accés sigui assequible per avió, carretera o tren.

Mapa Situació

Complex Esportiu Futbol Salou està a 100 Kms de Barcelona, i del seu aeroport internacional del Prat, a 10 km de Reus i el seu aeroport internacional, així com de l'estació del tren d'alta velocitat AVE (Estació Camp de Tarragona a 20 km) i accessos directes per carretera (A7 i AP7) ens situen en un punt privilegiat dins de la geografia espanyola i europea.

Ciutats properes com Tarragona i Reus o els pobles de Cambrils i Salou ofereixen infinites possibilitats d'oci i culturals per als participants en esdeveniments esportius del Complex Esportiu Futbol Salou.

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo