Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Stages Altres activitats Spa AQUUM

Spa AQUUM

Pensant en el benestar i descans dels nostres jugadors, el Complex Esportiu Futbol Salou proposa gaudir d'unes instal·lacions úniques de spa durant la seva estada amb nosaltres.

Fotos SPA Fotos SPA - 2

Es tracta de l'AQUUM Spa & Club, el millor spa de Catalunya amb un total de 4.000m2 repartits entre Aquum Spa, Aquum Club i Aquum Wellness:

• Aquum Spa consta de 650 m2 d'aigua amb piscines de diferents temperatures, llits d'aire i aigua, llits envolvents, cascades, bancs amb jets, fonts de gel, dutxes especials, lliteres calefactades…
• Aquum Club consta amb sales de relaxació (aromateràpia, cromoteràpia, musicoteràpia i infrarojos), dutxes especials, saló de te, piscines de contrast...
• Aquum Wellness ofereix noves tècniques de tractaments molt diversos, per relaxar-se i cuidar-se tant a nivell de salut com a nivell estètic, comptant amb productes d'alta gamma.

Un servei de primera qualitat i exclusiu del Complex Esportiu Futbol Salou que complementa de forma perfecta l'experiència de pràctica del futbol, a 10 minuts de les nostres instal·lacions esportives i de fàcil accés.

Fotos SPA - 3 Fotos SPA - 4

Evasió, espai, esplendor, lluminositat, calma, serenitat ... són paraules que defineixen l'entorn l'experiència que et proposem des del Complex Esportiu Futbol Salou.

Us oferim una OPORTUNITAT UNICA en unes instal·lacions INNOVADORES!

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo