Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Stages Altres activitats Visita cultural Barcelona

Visita cultural Barcelona

En el Complex Esportiu Futbol Salou disposem dels millors camps de futbol de gespa natural i camps de futbol de gespa artificial a més de la resta d'instal·lacions relacionades amb la pràctica del futbol, tot això a escassos 100 km de Barcelona, el que ens permet organitzar visites i activitats culturals a la ciutat comtal.

Barcelona, capital de Catalunya, és una ciutat mediterrània i cosmopolita que integra en el seu traçat urbà restes romanes, barris medievals i els més bells exemples del Modernisme i les avantguardes del segle XX. No en va, la UNESCO ha declarat Patrimoni de la Humanitat construccions emblemàtiques dels arquitectes catalans Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

Apartament Gaudí Platja de Barcelona

D'origen romà, la seva llarga història i el seu dinamisme econòmic han proporcionat a Barcelona un impressionant patrimoni cultural, patent en la conservació del seu ric patrimoni històric-artístic i en el foment dels corrents artístics més noves.

Una amplíssima agenda cultural conduirà el visitant a museus, exposicions, escultures a l'aire lliure ... i a una nodrida programació de música, teatre i dansa.

Aquarium Barcelona Turisme a Barcelona

No t'ho pots perdre, que no t'ho expliquin, vine, visita i coneix Barcelona!

Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo