Tel. +34 977 38 90 00
Esteu aquí: Inici Stages Altres activitats Visita F. C. Barcelona

Visita F. C. Barcelona

La ubicació privilegiada de les instal.lacions esportives és un altre dels punts forts del Complex Esportiu Futbol Salou. La proximitat a ciutats com Barcelona (a uns 100 kms) ens permet la possibilitat de trobar equips del màxim nivell com el F.C. Barcelona, que ofereix visites guiades a l'estadi del Camp Nou i al seu museu.

Ruta turística pel F.C. Barcelona

Camp nou (F.C. Barcelona)El F. C. Barcelona organitza visites guiades amb un interessant recorregut pel Camp Nou, que té la categoria de cinc estrelles segons el barem de la UEFA.

Per començar es mostra els vestidors dels equips visitants, es fa el mateix recorregut que els jugadors fins arribar al terreny de joc travessant el túnel d'accés dels jugadors, i fins i tot es permet trepitjar la gespa. Podrà passejar per les zones VIP, com els directius i convidats especials, o seure en els seients del president i directius.

Visita al museu

Copa BarcelonaEs tracta del segon Museu més visitat de Barcelona, arribant a tenir una mitjana d'1 milió de visitants anuals, prova de la projecció internacional del club. Podreu veure les millors imatges de l'equip blau-grana en fotos i vídeos, i podreu veure en reproduccions de figures, aquells moments que han passat a la història.

La visita del Museu es divideix en:

  • Història: una exposició dels més de 100 anys del club, amb fotografies inèdites, peces esportives de totes les èpoques així com altres records que el club ha anat guardant.
  • El Fons d'Art: Obres dels artistes més importants del nostre país, procedents de les Biennals d'Art organitzades pel FC Barcelona.
  • Col·lecció Futbolart - Pablo Ornaque: Col.lecció privada sobre el de món del futbol, que el FC Barcelona va comprar per mostrar permanentment. Tot un univers d'objectes curiosos relacionats amb la història del futbol.
  • Exposicions temporals: El Museu del FC Barcelona organitza exposicions de gran qualitat per al gaudi dels seus visitants.

La Botiga Del Barça

La botiga del Barça 2
Shortcuts
Newsletter
 

Galeria d'imatges


Destinació Turisme Esportiu
PARTNERS ESPECIALISTES
SPONSORS
Castillo